SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

GENÇ MUCİDE REKTÖR ELMACI’DAN DESTEK

GENÇ MUCİDE REKTÖR ELMACI’DAN DESTEK
Bu haber 31 Temmuz 2019 - 17:43 'de eklendi ve 516 views kez görüntülendi.

Taşova’da hurda parçalardan araç, yurt dışından getirttiği parçalarla 3D yazıcı yapan 17 yaşındaki 12. Sınıf öğrencisi Selahattin Yeşil ve ailesini Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı üniversiteye davet etti.
Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selahattin Yeşil, “davetten dolayı çok mutlu odum. Destek verilirse daha iyi şeyler yapabileceğimi düşünüyorum ülkem için” dedi.
Rektör Elmacı, “Azimli olmak, başarılı olmanın en temel noktalarından birisi, bilim ilim tamamen bir heves işi. İbn-i Sina’nın ifadesi ilmin başı meraktır diyor. Merak edeceksiniz, araştıracaksınız, ilgi duyacaksınız. Elektrik, elektronik ve makine mühendisliği bölümlerimiz var bizim. Bu anlamda bizim yapabileceğimiz bir şey olabilirse biz her zaman senin yanında oluruz. Bir telefon kadar yakında oluruz. Bizim her zaman sizin gibi hevesli, bir şeyler yapmak isteyen gençlerin yanında olduğumuzu bilmenizde fayda var. Aynı zamanda yaptıklarınla da gurur duydum. Yani her zaman yanınızdayız, ileriye dönük olarak üniversite hayatında da bu tür şeylerde devam edersin” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Rektör Elmacı, Selahattin Yeşil’e küçük bir hediye verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA